volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

V ALEJO ta vikend na nore avanture

Deli na:
V ALEJO ta vikend na nore avanture

Že komaj čakate poletje in iščete nove ideje, kako si popestriti toplejše dni? Potem je ALEJA pravo mesto za vas. Pridružite se jim na vikendu norih avantur ta petek in soboto, kjer vas čakajo neverjetni popusti in nepozabno dogajanje, ki ga bo popestril tudi DJ. Pripravite se na zabavno nakupovalno izkušnjo, kjer vas bodo navdušili s super popusti in ugodnostmi.

Na vikendu norih avantur v ALEJI se boste lahko prepustili raznoliki ponudbi trgovin in lokalov ter ujeli odlične ugodnosti. Odkrili boste najnovejše trende pomladnih kolekcij, ki vam bodo pomagale pri pripravi na prihajajoče sončne dni.

V ALEJI boste našli vse, kar potrebujete: športna oblačila in opremo, modna oblačila, čevlje, nogavice, perilo, raznolike dodatke, kozmetiko in parfume po znatno nižjih cenah.

Poleg bogate ponudbe izdelkov vas čaka tudi vznemirljiva nagradna igra »ALEJIN JACK«, kjer bodo med obiskovalce podelili kar 2.500 evrov v darilnih bonih Desetak. Sodelujete tako, da preprosto prinesete račun o vašem nakupu k njihovem JACK-u, ki se bo nahajal na osrednjem prireditvenem prostoru.

Z malo sreče si boste s pritiskom na gumb in zmagovalnim zvokom ter tremi enakimi logotipi ALEJE osvojili povrnitev nakupa na računu v darilnih bonih Desetak.