IMG-20240429-WA0004 Svet24.si

Foto: Za 30-letnega gornika na območju Šipkovega...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

Celje Krznar Ekipa24.si

Kapo dol! Te besede Damirja Krznarja odmevajo! ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

Naročilo knjige OZADJE REPORTERJA IN MAGA
Magazin

Preživite prvomajski oddih v hotelih z najlepšimi razgledi na Bledu …

Deli na:
Preživite prvomajski oddih v hotelih z najlepšimi razgledi na Bledu …

Foto: AdobeStock

… IN ODKRIJTE GORENJSKO!

Bled velja za eno najlepših mest na svetu, ki na vsakem koraku razvaja z dih-jemajočimi razgledi – še posebej, ko se pomladi prebudi narava! Doživite njegovo pomladno čarobnost s prvomajskim oddihom v Hotelu Park na obali Blejskega jezera in Hotelu Savica Garni, ki sta del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. Zbudite se ob razgledu na jezero ali park, pogrejte se v savnah in v bazenu, iz katerih se ponujajo panoramski razgledi na Bled, razvajajte se z alpskimi tretmaji obogatenimi z dotiki vode in vonjem gozda in se naužijte raznolikih aktivnosti v neokrnjeni naravi. In ne pozabite: Ko obiščete naše hotele na Bledu, hkrati odkrijete Gorenjsko!

HOTEL PARK **** - POPOLNA SPROSTITEV OB NAJLEPŠIH RAZGLEDIH

Foto: Bor Dobrin - Iz sob prenovljenega Hotela Park, doma legendarne Originalne blejske kremne rezine, vas začara pogled na Blejsko jezero ali hotelski park z mogočnimi drevesi.

Z izjemno lokacijo tik ob jezeru in blejski promenadi je Hotel Park priljubljena izbira gostov, ki želijo začutiti energijo jezera in obenem utrip Bleda. Voda in gozd sta tisti dve naravni danosti, ki sta bili naše ključno vodilo pri prenovi hotela, ki s svojo novo podobo goste navdušuje s pogledi na jezero iz sob, konferenčnih dvoran, restavracije, fitnesa in termalnega bazena ter panoramskih savn, ki se nahajajo v najvišjem nadstropju hotela. V hotelski restavraciji vas poleg sveže in lokalne kulinarike in razgleda na Blejski grad čaka tudi vinska fontana z izbranimi slovenskimi vini, v hotelski avli pa se lahko osvežite z naravno alpsko vodo, ki priteče iz vodne fontane. Hotel Park je nedvomno prava izbira za vse, ki si želijo pravljičnega oddiha ob enem najlepših jezer na svetu!

Zakaj izbrati Hotel Park:

•    Vrhunska lokacija na obali Blejskega jezera
•    Sobe z balkonom s pogledom na jezero ali park
•    Panoramski termalni bazen in savne
•    Hotelska restavracija s pravljičnim razgledom
•    Vinska fontana in fontana izvirske alpske vode v hotelu

Foto: Bor Dobrin

Edinstven razgled na lepote Bleda pa vas spremlja tudi, ko zaplavate v bazenu s termalno naravno vodo, ki vas bo pomirila in sprostila vaše mišice.  

Foto: Bor Dobrin - Razstrupite se v svetu savn, iz katerih se ponuja panoramski razgled na lepote Bleda.

HOTEL SAVICA GARNI**** – ODDIH V SOŽITJU Z NARAVO

Foto: Hotel Savica

V bližini Blejskega jezera na vse, ki cenite udobno, čisto in okolju prijazno namestitev, čaka Hotel Savica Garni. Slednji je s svojo lego tudi odlično izhodišče za odkrivanje Bleda in okolice peš ali s kolesom, njegov ekološki značaj pa potrjuje certifikat okoljska marjetica, ki ga skupaj z našimi gosti uresničujemo pod geslom in programom Zeleni za jutri. Hotel Savica Garni - udobna in ugodna izbira za vaš oddih na Bledu!

Zakaj izbrati Hotel Savica Garni:

•    Hotel s številnimi okoljskimi iniciativami
•    Tudi povezane sobe in apartmaji s kuhinjo
•    Vstop v bazenski kompleks z bazeni s termalno vodo
•    Nudi zajtrk v hotelu

Foto: Hotel Savica - Poleg običajnih hotelskih sob se v Hotelu Savica Garni lahko odločite tudi za povezane sobe, ki so odlična izbira za družine.

Foto: Rikli Balance Hotel - Hotel je le nekaj korakov oddaljen od bazenskega kompleksa Wellnessa Živa v Rikli Balance Hotelu z notranjim toboganom, ki bo navdušil najmlajše, kjer se gostje Hotela Svica Garni kopajo brezplačno.

AKTIVNI ODDIH

Blejsko jezero z alpsko kuliso kar kliče po raziskovanju. Sprehodi, pohodništvo, kolesarjenje ali tek – katerokoli aktivnost boste izbrali, povsod vas bodo obkrožali čudoviti razgledi. Pohodnike vabita bližnja Ojstrica in Galetovec, kjer se vam odpirajo panoramski razgledi na Blejsko jezero, ljubitelji kolesarjenja si v Hotelu Park lahko izposodite električna kolesa, ali varno shranite svoja, in se odpravite na kolesarjenje po dolini Radovne, ljubitelji teka pa prijetne spomladanske temperature lahko izkoristite za tek okoli jezera, ki ga v tem letnem času krasi prebujena narava!

Foto: Bor Dobrin

Odkrijte Gorenjsko!

Blejsko jezero z otočkom:  Podoba jezera z otokom je ena najbolj prepoznavnih podob Slovenije. Na otoku stoji cerkvica z znamenitim zvonom želja iz leta 1943.

Ojstrica: Ojstrica iz Velike Zake predstavlja kratek in lahek izlet v naravi, z razgledom na Blejsko jezero, Savsko ravan za njim, Stol in Begunjščico tako predstavlja eno najlepših scen za fotografije.

Blejski grad: Na mogočni skali nad jezerom se razprostira Blejski grad. Na gradu spoznate tradicionalne postopke tiskanja v grajski tiskarni. Na ogled je muzej, grajska kovačnica in grajska klet.

Triglavski narodni park: Razprostira se čez skoraj celotno območje Julijskih Alp. Njegova posebnost je neokrnjena narava, z znamenitostmi kot so Pokljuška soteska, Dolina Vrat, Vršič, Trenta, Pokljuka, itd.

Bohinjsko jezero: Največje naravno jezero v Sloveniji s kristalno čisto vodo v toplejših mesecih prijetno osveži, z okolico pa ponuja široko paleto aktivnosti za ljubitelje aktivnega oddiha.

Soteska Vintgar: Ena najbolj znanih naravnih znamenitosti v bližini Bleda. Pot ob zelenkasti reki Radovni, njenimi tolmuni, slapovi in brzicami, se zaključi s 15 m visokim slapom Šum.

Preverite več doživetij na Bledu in v okolici.

UGODNI PRVOMAJSKI ODDIH NA BLEDU

Izkoristite letošnjo pomlad za nepozabno doživetje pravljičnega Bleda! Do konca aprila vam na nočitve s polpenzionom nudimo kar 20 % popusta, zato za letošnje prvomajske praznike obiščite Hotel Park in Hotel Savica Garni in odkrivajte lepote Gorenjske!